Stopala na letnjem odmoru
Stopala na letnjem odmoru
Sunce, more i pesak mogu da izazovu probleme na vašim stopalima. Ali nekoliko dodatnih stvari u vašem prtljagu obezbediće vam da uživate u odmoru.
Stopala na letnjem odmoru
Vaš odmor treba da bude ispunjen srećom, a poslednja stvar koju želite je da sakrivate stopala od stida ili straha od toga da će postati suva i oštećena. Mnogo je bolje da se radujete slobodi zabavnih japanki ili gracioznih sandala.
Mogući problemi
Neki od problema koji mogu da vam upropaste ugođaj na putovanju su suve pete, zadebljala i hrapava koža. Ali ne očajavajte, bilo da se problemi jave pre nego što krenete ili do njih iznenada dođe dok ste na putu, evo nekoliko saveta za odmor.
Hidratantni balzam za stopala
Pokušajte da unapred pripremite vaša stopala, redovnim održavanjem koristeći naš hidratantni balzam za stopala, vrlo brzo ćete videti kako vam se koža omekšava zahvaljujući laganoj i nežnoj mešavini ovlaživača. I ako vam je koža na stopalima suva dok ste na putu, krema za stopala sa bogatom formulacijom će brzo pomoći vašoj koži da se vrati u zdravo, dobro negovano stanje.
Balzam za pete
Kada ste na odmoru, skoro da je neizbežno da će vaša stopala pretrpeti određeni stepen oštećenja, ali suvoća ili zadebljala ili hrapava koža se lako rešava našim balzamom za pete i stopala.