Srećna stopala
Srećna stopala
Pomoć u tretiranju problema sa kožom stopala koristeći Flexitol® balzam za pete i stopala koji je formulisan da postiže vidljive rezultate za samo jedan dan i medicinski dokazano hidrira suve, ispucale pete i stopala.
Srećna stopala
Srećna stopala
Svi bi trebalo da se postaraju da su im stopala i prsti na nogama u najboljem stanju. Sledite naše savete i nikada nećete napraviti pogrešan korak.
Aktivna stopala
Aktivna stopala
Zadržite lepršavost koraka dok trčite, vozite bicikl ili hodate. Koju god aktivnost da odaberete, zdrava stopala će doprineti vašem uživanju i dobrostanju.
Stopala leti
Stopala leti
Ako želite da se tokom leta pokažete na plaži, u baru ili na roštilju, ne morate više da budete zabrinuti kako će izgledati vasa stopala i obuća.
Lepa stopala
Lepa stopala
Kada su stopala u pitanju, fizički izgled je ono što je bitno. Sledite savete da biste izgledali sjajno sa fantastičnim stopalima, prirodnim noktima i urednim prstima.
Stopala zimi
Stopala zimi
Malo ugađanja je savršen lek za probleme koje izaziva hladno vreme. Opustite se i ne zapostavljajte vaša stopala tokom zimskih meseci.
Dijabetesna stopala
Dijabetesna stopala
Ako imate dijabetes, bićete skloni problemima sa stopalima. Naši proizvodi su specijalno formulisani da budu vodeći preparati za negu dijabetesnog stopala.
Moderna stopala
Moderna stopala
Izgledajte fenomenalno i osećajte se sjajno prateći trendove u obući. Evo kako možete da se prikažete u najboljem svetlu u bilo kom tipu obuće koji vam se sviđa.
Stopala na letnjem odmoru
Stopala na letnjem odmoru
Sunce, more i pesak mogu da izazovu probleme sa vašim stopalima. Ali nekoliko malih dodatnih stvari u vašem prtljagu učiniće da uživate u odmoru.
Stopala na poslu
Stopala na poslu
Podizanje nogu nakon dugog radnog dana pruža im blažen odmor. Ako se tome doda i malo nege i ugađanja sebi, vaša stopala će biti u tip-top stanju.
Pronalaženje rešenja
Paleta proizvoda Flexitol® formulisana je da obezbedi efikasno rešenje za stanja kože koja pogađaju određene delove kože.