Flexitol<sup>®</sup> je paleta efikasnih i inovativnih proizvoda za negu kože.
Flexitol® je paleta efikasnih i inovativnih proizvoda za negu kože.
O kompaniji Thornton & Ross:
Osnovana 1922. godine, kompanija Thornton & Ross je izrasla u najvećeg nezavisnog farmaceutskog proizvođača u Ujedinjenom Kraljevstvu, pre nego što je postala deo STADA Grupe 2013. godine. Iz svog sedišta u Hadersfildu, Zapadni Jorkšir, Thornton & Ross razvija, proizvodi i isporučuje sve veći portfolio zdravstvenih proizvoda uključujući vodeće brendove kao što su Flexitol, Covonia, Hedrin, Care Virasoothe i Cerumol.
"Profesionalna nega stopala, na svakom koraku!"
Kontinuirano istraživanje novih sastojaka proizvoda i mešavina formulacija da bi se stvorila dodatna vrednost već postojećem solidnom proizvodnom portfoliju Flexitol. Uspeh brenda Flexitol® se zasniva na kvalitetu. Naše napredne formulacije su izbalansirane mešavine samo sastojaka koji su najvišeg kvaliteta; proizvedene u najsavremenijim pogonima.
"Flexitol® balzam za pete je najviše prepisivan balzam za pete sa 25% uree na nacionalnom nivou."
Tek nakon opsežnog istraživanja i testiranja, proizvodi se razvijaju i isporučuju sve većem broju lojalnih i zadovoljnih kupaca. Pošto su pogodni za sve tipove suve kože, korisnici i zdravstveni profesionalci nastavljaju da koriste, veruju i preporučuju Flexitol®.