Moderna stopala
Moderna stopala
Izgledajte fenomenalno i osećajte se sjajno prateći najnovije trendove u obući. Evo kako možete da se prikažete u najboljem svetlu u bilo kom tipu obuće koji vam se sviđa.
Od vrtoglavih potpetica do japanki , vaša stopala ne moraju da postanu žrtva najnovije mode. Uz pravu negu i pažnju, vaša stopala mogu da izgledaju odlično bez ograničavanja vašeg izbora moderne obuće.

Ogroman izbor raznih cipela i čizama znači da će neke neizbežno izazvati određeni stepen trenja i pritiska na vaša stopala i to može da dovede do brojnih stanja uključujući neugledne kaluse, ispucale pete, tvrdu i hrapavu kožu.

Zbog svih ovih problema možete da više budete svesni sebe i možda ćete imati manjak samopouzdanja pri odabiru odeće i obuće. Međutim, mi vam možemo pomoći da koračate u stilu uz pomoć rešenja iz našeg Flexitol® asortimana, koja su sva formulisana da obezbede efikasno rešenje za određeno stanje kože.

Nema ništa gore nego kada vam se vide ružni delovi zadebljale kože a vi želite da vam stopala izgledaju sjajno u najnovijoj trendi obući. Na svu sreću, naš balzam za zadebljalu kožu i kaluse razvijen je da odmah deluje, sa blagim pilingom zadebljale kože istovremeno nadoknađujući vlagu u dublje, nove slojeve.