Lepa stopala
Lepa stopala
Svi mi želimo da izgledamo najbolje što možemo i iako se kaže da je lepota u oku posmatrača, tu problem mogu da predstavljaju sledeće stvari: kalusi, suve, ispucale pete, zadebljala koža i ispucala koža oko noktiju. Tako da, ukoliko biste hteli da imate lepa stopala, treba da sledite ove četiri stvari.
Prvi korak
Postarajte se da nosite odgovarajuću obuću. Neudobna obuća ili cipele neodgovarajuće veličine mogu biti uzrok mnogih problema sa stopalima. Takođe, pokušajte da izbegavate cipele koje su otvorene pozadi ili koje imaju tanak đon ako ste podložni suvim i ispucalim petama, koje se najbolje tretiraju našim balzamom za pete.
Drugi korak
Iako je ukrašavanje noktiju u trendu kao i kreativno šarenilo, pokušajte da ne preterujete sa lakom za nokte. Ako je potrebno, počastite vaše nokte tretmanom.
Treći korak
Dozvolite vašim stopalima da dišu tako što ćete uveče skinuti cipele i čarape. To je takođe i savršeno vreme da ih namažete hidratantnom balzamom za stopala.
Četvrti korak
Nokte na nogama bi trebalo da sečete ravno grickalicom. Makaze bi trebalo izbegavati pošto se njima nokti seku suviše duboko ili neravno.