Aktivna stopala
Aktivna stopala
Gotove sve vrste fizičkih aktivnosti vrše pritisak na vaša stopala. Na primer, u punom sprintu prosečna osoba primenjuje silu od oko 250 kilograma. Možete da zamislite koji to danak uzima tokom vremena. Čak i ako vam nije cilj da budete bolji od učesnika na Olimpijadi, aktivan život ima snažan uticaj na vaša stopala.
Mogući problemi
Mogući problemi za vaša aktivna stopala uključuju kaluse i grube, suve pete. One mogu biti izazvane trenjem i pritiskom, na primer ako redovno džogirate/trčite. Naravno, peta je ta koja prva dodiruje tlo, tako da ne iznenađuje što taj deo zahteva dodatnu pažnju.

Pažljivo biranje sportske obuće, održavanje rutine nege stopala i pregleda može često da pomogne da se izbegnu kalusi i zadebljana koža. Ali kada se pojave, naša preporučena rešenja su u daljem tekstu.
Flexitol® balzam za pete i stopala
Balzam za zadebljalu kožu i kaluse pruža vam jednostavno i efikasno rešenje za nežno uklanjanje zadebljale kože, bez potrebe za dugotrajnim turpijanjem. Balzam bi trebalo da se koristi dva puta na dan – ujutru i uveče – a možete da planirate njegovu primenu u skladu sa režimom vaših aktivnosti.
Problem Vaših suvih, ispucalih peta i stopala će biti intenzivno hidrirane našim visoko efikasnim i medicinski dokazano hidratantnim balzamom za pete i stopala; rezultati će biti vidljivi već za jedan dan.